BEFORM Comfortmax

BEFORMs revolusjonerende Comfortmax spalteventil

BEFORM, en ledende produsent og leverandør av sprøytestøpte plastprodukter, tar innovasjonen til nye høyder med lanseringen av Comfortmax, en banebrytende spalteventil designet for å være mer holdbar, kostnadseffektiv, og fleksibel enn tradisjonelle spalteventiler.


BEFORM Comfortmax, med sin forbedrede konstruksjon, setter en ny standard for spalteventiler på markedet. Denne ventilen er utformet for å være både enklere å produsere og montere, noe som gir betydelige kostnadsbesparelser i alle ledd. Med muligheten til å kanalisere luftstrømmen opp, ned, eller begge deler, gir Comfortmax brukerne større fleksibilitet og kontroll, noe som sikrer maksimal komfort og luftkvalitet: Comfortmax.

I dag har vi gleden av å snakke med BEFORMs produktspesialist innen ventilasjon, Line Bremtun, som er ekspert på området og har inngående kunnskap om denne spennende ventilasjonsløsningen.

Line Bremtun hos BEFORM Fredrikstad

Spørsmål og svar om Comfortmax

– Line, kan du gi en kort introduksjon til den nye spalteventilen? Hva skiller den fra eksisterende spalteventiler på markedet?

Nøkkelordene for den nye Comfortmax-ventilen er Diskret design som passer bedre med vindusrammen. I tillegg til at luftstrømmen enkelt kan rettes oppover, nedover og til hver side med en vinkel på 45 grader. Les mer om Comfortmax her!

– Hvordan har BEFORM klart å gjøre Comfortmax mer holdbar og kostnadseffektiv enn tradisjonelle spalteventiler på markedet?

Vi har lykkes med dette basert på introduksjon av en høy andel resirkulerte plastmaterialer fremfor virgin materialer, reduserte antall komponenter og automatisert produksjon. Med andre ord er bærekraftige og kostnadseffektive materialvalg, smart og gjennomtenkt design, samt forenklet og mer effektiv produksjon nøkkelen bak Comfortmax.

Hvordan gjør den fleksible luftkanaliseringsfunksjonen til Comfortmax det enklere for brukerne å kontrollere luftstrømmen enn ved for eksempel en «tradisjonell» spalteventil?

Comfortmax har en tredelt kontroll av luftstrømmen ved hjelp av en vippefunksjon. Luftstrømmen kan rettes oppover, nedover og til hver side med en vinkel på 45 grader.

Hvordan vil Comfortmax oppleves av forbruker og se ut i vinduet ?

Spalteventilatoren er designet i et diskret og minimalistisk design, og strekker seg kun 7 mm fra rammen i lukket posisjon. Rent, enkelt og smalt design, uten synlige knapper eller skruer, i en heltrukket farge er kanskje ikke så spennende for vi som er ingeniører, men vi vet at dette er noe for eksempel interiørdesignere setter pris på.

BEFORM Comfortmax

Hvordan ser BEFORM på fremtiden for ventilindustrien med introduksjonen av Comfortmax?

Nye Comfortmax er en utvikling og videreføring av den eldre modellen Comfortline som nå fases ut. Comfortmax har en forbedret åpne- og lukkefunksjon, samt at den har en utforming som også passer godt i det danske og finske markedet.

Er det spesifikke designelementer ved denne spalteventilen som gjør den egnet for visse typer bygningsstrukturer eller interiørstiler?

Comfortmax-ventilen er laget i aluminium, enten så er de lakkert eller så er de natureloksert. Både knappene og ventilatorrammen er laget i polypropylen-materiale. Hvit, grå eller anodisert aluminiumsfarge for ramme og endestykker/knapper.

– Hvordan er installasjonsprosessen for denne spalteventilen? Er det spesielle krav eller hensyn som må tas under installasjonen?

Nei, Comfortmax-ventilen plasseres raskt og enkelt i utfrest spalte (30mm eller 40mm lengde) i vinduskarmen, helt uten skruer!

BEFORM Comfortmax

Er det muligheter for å tilpasse spalteventilen basert på spesifikke behov eller preferanser? For eksempel størrelse, farge, eller materialvalg?

Svart farge er tilgjengelig som valg, avhengig av etterspørsel. Ventlien leveres ellers uten tilpasningsmuligheter.

Er det spesielle vedlikeholds- eller rengjøringsprosedyrer som må følges for å opprettholde optimal ytelse av Comfortmax-spalteventilen?

Comfortmax er vedlikeholdsfri! Kun enkel rengjøring med klut anbefales.

Hvordan er denne spalteventilen priset i forhold til andre ventilasjonsløsninger på markedet? Er det noen langsiktige kostnadsbesparelser eller fordeler som kan være relevante å nevne?

Færre komponenter har medført til lavere sammenstillingskostnad. På lang sikt vil det også være mindre sannsynlig at individuelle komponenter i ventilen feiler, nettopp fordi det er færre av dem. Dette betyr at vedlikeholdskostnader og erstatning som følge av utbedringer innenfor garanti eller reklamasjon blir lavere også.


Et stort skritt innen ventilasjonsteknologi

Det er tydelig at denne spalteventilen representerer en spennende utvikling innen ventilasjonsteknologi. Vi ser frem til å se hvordan den bidrar til å forbedre luftkvaliteten og komforten i ulike bygningsmiljøer.

Med lanseringen av Comfortmax, forblir BEFORM forpliktet til å levere produkter av høy kvalitet som tilbyr optimal ytelse og holdbarhet. Comfortmax er mer enn bare en spalteventil, den er et bevis på BEFORMs engasjement for innovasjon, bærekraft og verdiskapning i alle ledd. Selskapet ser frem til å fortsette å presse grensene for hva som er mulig i bransjen, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Les mer om BEFORM Comfortmax, og se flere ventilsjonsprodukter fra BEFORM sitt sortiment her!

Vil du vite mer?

For mer informasjon om våre produkter, eller for å legge inn en bestilling, vennligst bruk vårt kontaktskjema for å komme i kontakt med oss.

Kontakt oss