besøk BEFORM på Elmia Nordic Rail i Jønköping, Sverige, fra 10. til 12. oktober.

BEFORM deltar på Elmia Nordic Rail 2023: Utforsk vår fremtid innen bærekraftig jernbaneteknologi

BEFORM er begeistret for å annonsere at vi skal delta på Elmia Nordic Rail messen i Jönköping, Sverige, fra 10. til 12. oktober 2023. Dette er en av Nordens fremste messer innen jernbaneteknologi og vi ser frem til å dele vår nyeste forskning og innovative løsninger med dere


Hva kan du forvente fra BEFORM AS på messen?

Resirkuleringsprosjekt med fokus på bærekraft

Vi vil presentere et spennende R&D-prosjekt som utforsker mulighetene for å bruke resirkulerte materialer i produksjonen av jernbanefester. Gjennom en lukket sløyfe resirkulerer vi avfallsprodukter fra selskaper som Bane Nor, blander dem med nøye utvalgte additiver og skaper nye, kvalitetssikrede produkter som isolatorer. Dette arbeidet er et ledd i vår forpliktelse for en mer bærekraftig fremtid.

Introduksjon av BERAIL™ plastkompositt-sviller til jernbane

En annen innovasjon vi er stolte av å presentere er BERAIL™ plastkompositt sviller til jernbane. Dette er en vedlikeholdsfri erstatning for tradisjonelle tresviller eller betongsviller. Disse svillene er laget av 100% resirkulert og resirkulerbar plast og er utviklet i samsvar med ISO 12856 og AREMA-standarder. De kombinerer god demping med høy styrke og slagfasthet, og representerer dermed et bærekraftig og økonomisk alternativ.

Standard sortiment av rail fastening systems

Besøkende vil også få en grundig introduksjon til vårt standard sortiment av rail fastening systems. Disse produktene har allerede bevist sin holdbarhet og ytelse i flere land, og er en del av vårt løpende engasjement for utmerket kvalitet.

Hvorfor du bør besøke oss

Dette er en unik mulighet til å dykke dypere inn i vår teknologi og diskutere muligheter for fremtidig samarbeid. Hvis du er opptatt av bærekraft og innovasjon i jernbanesektoren vil du finne vårt arbeid både inspirerende og relevant.

Vi ser frem til å møte dere på Elmia Nordic Rail-messen! For mer informasjon, eller for å avtale en tid for et møte under messen, vennligst ta kontakt med oss.

Har du spørsmål?

Skriv til oss via vårt konktaktskjema nedenfor, eller finn en kontaktperson på vår kontakt oss-side.

  • Ved å klikke Send godtar du at vi bruker din informasjon til å svare på din henvendelse. Vi vil aldri dele denne informasjonen med tredjeparter eller bruke den til markedsføringsformål.