<

Ordreproduksjon / Underleverandør

BEFORM har nødvendig erfaring og utstyr for å fungere som din underleverandør for både små og store volumer av ordreproduksjon. Et bredt spekter av produksjonsteknologier, materialer og et nettverk av partnere innenfor alle aspekter av produksjonen, sikrer at du som vår kunde får lavest mulig kostnad, den kvaliteten du forventer, alt levert etter avtale.

Les mer

Kapasitet og evne

BEFORM er godt utstyrt med oppdatert maskineri og omfattende utstyr for automatisert produksjon. Vi påtar oss alt fra produksjon av enkeltprodukter til større prosjekter.

BEFORM er en av få plastbedrifter i Norge som produserer produkter i både termoplastiske og herdeplastiske materialer. For kundene betyr dette at man kan velge mellom et bredt spekter av materialer med ulike egenskaper. I tillegg kan vi levere komplette produkter i en kombinasjon av begge materialer. Våre produksjonslinjer består av:

  • Sprøytestøping av termoplast
  • SMC (Sheet Molding Compound)
  • Håndlaminering av glassfiber og polyester
  • RTM (Resin Transfer Molding)
  • Stansing av aluminiumsprofiler
  • Montering, pakking og levering.

Erfaring and ekspertise

Ved å være sammensatt av tre tidligere separate selskaper med en kombinert erfaring på nesten 250 år med å produsere og levere kvalitetsprodukter, kan du være trygg på BEFORMs evne til å oppfylle dine behov. BEFORM bruker denne erfaringen til konstant tiden bygge videre på vårt kunnskapsnivå og maskiner, for å sikre at vi er bådebevisste på historien vår, og forbereder oss på fremtiden.

Tilknyttede partnere

Gjennom årene har BEFORM utviklet et omfattende nettverk av partnere og venner gjennom alle aspekter av vår virksomhet. Uansett hva det er, har BEFORM de rette forbindelsene over hele verden for å gjøre dine behov og ønsker til virkelighet. Det være seg produksjonsteknikker, materialer, utvikling, rådgivning, salg og logistikk, vi har løsningen.

Logistikk og levering

God logistikk er kritisk for å fullføre et prosjekt. Det er ingen vits i å finne «det perfekte» produsenten for produktene dine, hvis de ikke kan levere til rett sted og tid. En stor del av arbeidet vårt går med å sikre at vi kan sørge for nødvendig logistikk for våre kunder, slik at deres prosjekter ikke blir forsinket.

Klar til å bestille?

BEFORM-spesialister står klare til å hjelpe! Snakk med oss ​​om dine produksjonsbehov og spesifikasjoner. La oss komme i gang!

Kontakt oss

BEFORM har 3 forskjellige produksjonsprosesser for herdeplast: Håndlaminering, Vakuuminjeksjon (RTM) og Varmpressing (SMC)

Om Kompositt / Termosettere