Dokumentasjon

Se all offentlig tilgjengelig dokumentasjon fra BEFORM her. Klikk på knappene for å åpne enten en ny side eller PDF-dokument.

Generelle salgsvilkår

Se våre generelle salgsvilkår og -betingelser (engelsk) her. For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt oss.

BEFORM GSTC

Personvern

Ditt privatliv er viktig for å BEFORM. Vi samler inn noen av dataene dine for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedet ditt. Vi deler aldri denne informasjonen med andre. Vennligst ta en titt på vår personvernerklæring her.

Personvernerklæring

ISO Sertifikater

ISO (International Organization for Standardization) standarder eksisterer slik at du kan være sikker på at tjenesten eller produktet du får oppfyller et standardisert nivå av kvalitet og ansvar. Vennligst se våre sertifikater nedenfor.

BEFORM Hønefoss ISO 9001 Biobe AS ISO 9001

IATF Sertifikater

IATF 16949:2016 er den internasjonale standarden for kvalitetsstyringssystemer for biler, og er utstedt av The International Automotive Task Force (IATF), en felles gruppe av bilprodusenter og bransjeforeninger. IATF har som mål å forbedre kvaliteten på produktene til kunder av bilbransjen over hele verden.

BEFORM Hønefoss IATF

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Formålet med Åpenhetsloven er å fremme virksomheters respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmenheten tilgang på informasjon. For mer informajson, vennligst ta kontakt med oss.

Åpenhetsloven