Historie og Oppdrag

BEFORM har en ambisiøs plan om å skape et nytt og kraftig produksjonsselskap i Skandinavia som skal være en del av gjenoppbyggingen av industriell produksjonskapasitet i vår halvkule.

Intet mer, intet mindre.

Les mer

BEFORM Holding AS – Dannelse og tidslinje

BEFORM Holding AS ble stiftet Q3 2021 og er et heleid datterselskap av BEWI Invest AS som også er majoritetseier i det børsnoterte selskapet BEWI ASA og KMCP Properties ASA.

Innen tredje kvartal 2021 ble HV Plast AS i Hønefoss kjøpt opp av BEFORM Holding AS, som første steg i planen om å skape et slagkraftig produksjonsselskap med base i Norge.

Biobe AS har vært en del av det børsnoterte industriselskapet BEWI ASA siden september 2017. Ved utgangen av 2021 ble Biobe solgt til selskapet BEFORM Holding AS.

Katoplast AS ble med i gruppen i juni 2022, og PTP ble med i august 2022

Lokasjoner

Ambisjoner og merkevarebygging

BEFORM er en produsent av sprøytestøpte plastprodukter og termo- og herdeplast. Formålet med BEFORM er å skape en go-to-ressurs innenfor vår bransje. BEFORM er hovedsakelig en underleverandør til industrien, men vi er også eier av produktsortimenter innenfor enkelte bransjer. Et eksempel er vårt Biobe ventilation-sortiment. Biobe er et veletablert merkenavn innen ventilasjonsindustrien og merkevaren Biobe vil forbli som produktnavn.

Hva betyr dette for deg?

BEFORM er organisert som et konsern med felles ledelse for både Fredrikstad-, Hønefoss- og Halden-virksomhetene.

Dette sørger for en fokusert organisasjon med klare mål om å være så effektiv som mulig. Kompetansen utnyttes der den er og nyvunnet kunnskap spres i teamet.

Konsernets totale kapasitet vokser, ettersom tidligere grenser mellom konkurrenter nå er omgjort til en ressurspool av maskiner, utstyr og kunnskap, som brukes til å skape mer verdi for våre kunder.

Vi er også stolte av vår nye felles R&D-avdeling, hvor vi nå vil ha svært erfarne ressurser tilgjengelig for kundeprosjekter. Dette vil gi utmerket støtte til våre kunder og bringe oss nærmere å bli en komplett løsningsleverandør.

BEFORM er fornøyd med starten av 2022 både når det gjelder integrering av ulike bedriftskulturer, men også felles R&D-aktiviteter og leveranser går knirkefritt.

Tilgjengelig kapasitet er mer enn 70 sprøytestøpemaskiner med klemkraft fra 20 T til 1300 T. Vi har også gått inn i et 3-årig investeringsprogram, som vil gi en ny serie maskiner med toppmoderne effektivitet og produksjonskontroll. Dette vil gi økt produksjonskapasitet og redusert CO2-avtrykk fremover.

BEFORM skal kjennetegnes som ansvarlige ovenfor ansatte, samfunnet og miljøet

Om Kvalitet & sertifiseringer