Miko Plast AS er nå BEFORM Oslo AS

Miko Plast AS er nå er BEFORM-selskap

Fra og med 1. november 2023 ble Miko Plast AS kjent som BEFORM Oslo AS.


Om Miko Plast AS

Miko Plast AS er et selskap som konstruerer, designer og produserer plastprodukter gjennom sprøytestøping, vakuumforming eller maskinbearbeidingsprosesser. Miko Plast er et veletablert selskap som har levert plastprodukter av høy kvalitet i mange år. Selskapet har et sterkt rykte for innovasjon og har utviklet en rekke produkter som brukes i ulike industrier.

Miko Edge Protector SR sikrer lasten optimalt
Miko Edge Rrotector SR™ sørger for optimal transportsikring.

Om BEFORM

BEFORM er en produsent av sprøytestøpte plastprodukter. Målet med BEFORM er å skape en ledende ressurs innen vår bransje. BEFORM er hovedsakelig en underleverandør til industrien, men vi eier også produktsortiment innen visse industrier.

Samarbeidet

Samarbeidet vil gjøre det mulig for BEFORM å styrke sin posisjon innen konstruksjon, design og ingeniørprosess før serieproduksjon av produkter. Oppkjøpet av Miko Plast vil også gjøre det mulig for BEFORM å utvikle nye produkter og utvide sin kundebase. BEFORM vil fortsette å drive Miko Plast som et separat selskap, men fremover vil navnet bli endret til BEFORM Oslo AS.

«Vi er glade for å kunngjøre oppkjøpet av Miko Plast,» sa Karl-Erik Bekken, administrerende direktør i BEFORM. «Miko Plast er et anerkjent selskap i plastindustrien, en pioner i bærekraft. Beform planlegger å utnytte ekspertisen og erfaringen fra Miko Plast AS innen ingeniørarbeid og til å utvikle nye bærekraftige og resirkulerte plastprodukter. Vi er sikre på at dette oppkjøpet vil være en verdifull tillegg til vårt selskap.»

«Vi tror at dette oppkjøpet vil gi oss nye muligheter til å vokse og utvide vår virksomhet. Vi ser frem til å jobbe med BEFORM for å utvikle nye produkter og utvide vår tilstedeværelse i plastindustrien,» sier Steinar Lein, daglig leder i Miko Plast AS.

BEFORM Holding AS

BEFORM Holding AS ble grunnlagt i 2021 og er et heleid datterselskap av BEWI Invest AS, som også er majoritetseier i det børsnoterte selskapet BEWI ASA.

BEFORM juridiske enheter og lokasjoner:

  • BEFORM Holding AS, MVA-nummer 928 127 680, hovedkontor er i Dyre Halses gate 1 A i Trondheim, Norge
  • BEFORM Hønefoss AS, MVA-nummer 944 062 750, opererer fra Hvervenmoveien 25 i Hønefoss, Norge
  • BEFORM Fredrikstad AS, MVA-nummer 984 329 881, opererer fra Kampenveien 5 i Fredrikstad, Norge
  • BEFORM Halden AS, MVA-nummer 939 270 914, opererer fra Flatebyveien 8 D i Tistedal, Norge,
  • BEFORM Oslo AS, MVA-nummer 980 030 628, opererer fra Østre Aker Vei 22, i Oslo, Norge.

Har du spørsmål?

Skriv til oss via vårt konktaktskjema nedenfor, eller finn en kontaktperson på vår kontakt oss-side.

  • Ved å klikke Send godtar du at vi bruker din informasjon til å svare på din henvendelse. Vi vil aldri dele denne informasjonen med tredjeparter eller bruke den til markedsføringsformål.