Personvern

Om oss

BEFORM Holding AS ble stiftet Q3 2021 og er et heleid datterselskap av BEWI Invest AS som også er majoritetseier i det børsnoterte selskapet BEWI ASA.

Biobe AS har vært en del av det børsnoterte industriselskapet BEWI ASA siden september 2017. Ved utgangen av 2021 ble Biobe solgt til selskapet BEFORM Holding AS. Biobes virksomhet var ikke innenfor BEWIs kjernevirksomhet, og derfor tror BEWI fremover at selskapet vil få bedre vekstmuligheter i BEFORM.

Vårt firma er BEFORM Holding AS og har organisasjonsnummer 928 127 680.
Vår besøks- og postadresse: Dyre Halses gate 1 A i Trondheim

Personvernerklæring

Personvern er veldig viktig for oss, og vi ønsker at alle besøkende på nettstedet vårt skal føle seg trygge. Vi er derfor nøye med å behandle alle personopplysninger i henhold til gjeldende lov. Personopplysninger omfatter opplysninger om faktiske eller personlige forhold som gjør det mulig å identifisere en person. Dette gjelder navn, telefonnummer, e-postadresse og annen informasjon du oppgir ved henvendelse til BEFORM Holding AS. Informasjonen vil ikke bli brukt til annet enn de formålene du har gitt samtykke til. Personopplysningene oppbevares på en trygg og sikker måte inntil formålet med behandlingen er oppfylt, eller samtykket til å behandle personopplysninger trekkes tilbake.

Du har alltid rett til å få tilgang til, korrigere, begrense, slette eller overføre personopplysningene du har oppgitt til BEFORM Holding AS. Henvendelser rettes til vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger behandles, kan du kontakte vårt personvernombud, Jens Chr. Hernes. Han kan kontaktes på e-post: jchernes@beform.no.

Kontaktskjema

Når du besøker nettsiden vår har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema dersom du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål til oss. I kontaktskjemaet ber vi om informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og etablere kontakt med deg. Det inkluderer navn, e-postadresse og telefonnummer. Informasjonen lagres sikkert og vil aldri bli utlevert til tredjeparter. – lenke til selve skjemaet: https://beform.no/nb/kontakt/

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god og brukervennlig opplevelse på nettsiden vår. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på nettstedet ditt. Denne informasjonen inneholder IP-adressen, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer rundt på siden. Det lagres ingen informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Informasjonskapsler gjør oss i stand til å forstå atferden til brukere på nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke https://beform.no/ godtar du at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din. Informasjonskapsler kan bare lagre tekst som vanligvis er kryptert. De vil derfor aldri kunne spores tilbake til deg som individ. Alle nettlesere lar deg begrense eller deaktivere informasjonskapsler ved å bruke nettleserinnstillingene. Nettleseren lar deg også se gjennom informasjonskapslene som er lagret på datamaskinen din, og slette individuelle informasjonskapsler eller fjerne dem alle.

Please note that if you choose not to accept cookies, many websites may not be perceived correctly. All information is only used internally to give you a better experience on our website. We will never disclose information to others.

Google Analytics

Nettanalyseinformasjonskapsler fra Google Analytics samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn på, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Det er satt til å bli slettet etter 24 måneder hvis du ikke kommer tilbake til siden. Google Analytics-informasjonskapsler opprettes så snart du besøker et nettsted med en gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk over trafikk, trender og bruksmønstre. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her.