BEFORM AS deltok på Elmia Nordic Rail messen 2023

BEFORM på Elmia Nordic Rail 2023 – Et blikk inn i Jernbanebransjens fremtid

Elmia Nordic Rail, som fant sted i Jönköping, ble igjen møteplassen for innovasjon, diskusjon og nettverksbygging innen jernbanebransjen. Over tre dager har vi hos BEFORM hatt gleden av å være blant de 145 utstillerne som fikk møte de 2 242 besøkende.


Under messen var det klart at behovet for en felles plattform for å diskutere bransjens utfordringer, dele erfaringer og knytte nye kontakter er sterkere enn noensinne. Som Magnus Ringqvist, messeansvarlig for Elmia Nordic Rail, uttrykte det: «Denne messen handler ikke bare om å selge produkter, men også om å bygge nettverk.«

Elmias Tech Talks belyste sentrale spørsmål som kapasiteten på våre hovedbaner, samt bærekraft og kompetanseforsyning. Og deres Karriereforum gav arbeidsgivere en unik mulighet til å møte talenter – en spennende plattform hvor rundt 40 studenter kunne engasjere seg i speed-dating for potensielle jobbmuligheter og knytte bånd med fremtidige kollegaer.

BEFORM AS sin stand på Elmia Nordic Rail-messen 2023

På vår stand merket vi stor interesse for vår komposittsville. Vår egen Anita Listou bemerket, «Det var mange besøkende som fattet interesse for vår sville. Det er merkbart at sirkulær økonomi er på agendaen.«

På Elmia Nordic Rail 2023 hadde BEFORM et klart fokus på fremtidens løsninger innen jernbane. Vi satte lys på mulighetene som ligger i bærekraftige materialvalg for jernbanens feste-komponenter og sviller. Med en økende bevissthet rundt CO2-avtrykk og stigende krav til EPD, ser vi verdien av å være i forkant. Det er tydelig at Sverige, med Trafikverket i ledelsen, legger stor vekt på resirkulering, og vi i BEFORM deler denne dedikasjonen til en mer bærekraftig fremtid.

Vi i BEFORM tror sterkt på komposittmaterialer som fremtidens løsning. Med fokus på bærekraft, og med en konkurransedyktig pris per sville, mener vi at resirkulerte kompositter kan være nøkkelen til å vinne markedet.


Har du spørsmål?

Skriv til oss via vårt konktaktskjema nedenfor, eller finn en kontaktperson på vår kontakt oss-side.

  • Ved å klikke Send godtar du at vi bruker din informasjon til å svare på din henvendelse. Vi vil aldri dele denne informasjonen med tredjeparter eller bruke den til markedsføringsformål.