images of pages from the new BEFORM website over a background image from a warehouse

Velkommen til den nye BEFORM-hjemmesiden!

BEFORM er et nytt konsept, og vokser raskt. BEFORM består av flere selskaper og partnere med egne nettsider, med varierende nivåer av design, layout og brukeropplevelse. For ytterligere å konsolidere disse selskapene under BEFORM-paraplyen, bestemte vi oss for å lage et enkelt nettsted hvor vi kan vokse og utvide BEFORM-merkevaren og -filosofien.

Formålet med vår nye nettside er å gi deg nødvendig informasjon om våre tjenester, kontaktinformasjon, dokumentasjon og fremtidsplaner. Vår nye nettside er konstruert med fremtiden i tankene, i et responsivt design som er enkelt å bruke på alle enheter. Den er også bygget på et CMS som kontinuerlig oppdateres og forbedres, med massiv støtte fra fellesskap og tredjeparter.

BEFORM-nettstedet er fortsatt i sin spede begynnelse, så det vil være ting som ser rart ut og kan endre seg over tid. Hvis du har tilbakemeldinger eller spørsmål, kan du gjerne kontakte oss for å gi oss beskjed.

Vi er stolte av å presentere denne nettsiden for både nye besøkende, mangeårige kunder og ansatte. Vi ser frem til fremtidig utvikling.